Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Στάη - ΤΕΛΟΣ από τη ΝΕΤ


Διαβάστε στο planet-greece όλο το παρασκήνιο της αιφνίδιας αντικατάστασής της από την Πηνελόπη Γαβρά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...


Η αλήθεια είναι ότι η... κυρία, το έπαιζε πολύ ντίβα τον τελευταίο καιρό. Έφτανε στο ραδιομέγαρο το απόγευμα, δε συμμετείχε σε καμία σύσκεψη για τον σχεδιασμό του δελτίου, και βέβαια, την τελευταία στιγμή είχε απαιτήσεις παράλογες από τους συνεργάτες της.

Ότι ακριβώς έκανε και πριν από χρόνια στον ΑΝΤ1. Τότε της είχε περάσει, μάλιστα, και για την άσχημη πορεία των ποσοστών του δελτίου που παρουσίαζε, είχε παρουσιάσει ως υπεύθυνο τον εξαιρετικό Βασίλη Θωμόπουλο. Και κατάφερε με διάφορες ενέργειες να του σκάψει τον λάκο. Όμως, τώρα, η ρόδα γύρισε! Ο Θωμόπουλος επέστρεψε στη ΝΕΤ, ένα μαγαζί που το δούλεψε επί χρόνια, το ανέστησε από τις στάχτες του, φέρνοντας τότε την Χούκλη, και μετονομάζοντας την ΕΤ2 σε ΝΕΤ.

Και ο ήρεμος όσο και πολύ καλός γνώστης της πραγματικότητας, Θωμόπουλος, δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει την κυρία... σανέλ, να ρίχνει σε αυτή την κατρακύλα το δελτίο του και να ανέχεται και τα καπρίτσια της Έλλης (διαβάστε εδώ).Έτσι, χθες το βράδυ η παρουσία της Πηνελόπης Γαβρά (εξαιρετική δημοσιογράφος) στην παρουσίαση του δελτίου, ήταν απλά η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Τώρα για το αν η Στάη αποτελεί οριστικό παρελθόν από τη δημόσια τηλεόραση, δεν το ξέρουμε, αλλά μάλλον κάπως έτσι πάνε τα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.