Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Βγαίνει από το καβούκι του ο Αλαβάνος


Ο "χρυσός" αριστερός, που η λέξη πείνα του είναι γνωστή μόνο από το διάβασμα, βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να ξεμυτίσει, κι αργά αλλά σταθερά να προσπαθήσει να διεκδικήσει μερίδιο στην πολιτική ζωή....



Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πολιτικός μέντορας του Αλέξη Τσίπρα, έχει διαπιστώσει πως στο εσωτερικό του κόμματος έχει αρχίσει να δημιουργείται ένα κενό, όσο ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται πιο συστημικός.

Ο Αλαβάνος είναι γάτα και η παρέμβαση του υπέρ της δραχμής στόχο είχε να ριζοσπαστικοποιήσει ακόμα πιο πολύ τον λόγο του και να τραβήξει τα βλέματα από τις πολύ αριστερές συνιστώσες που δεν βλέπουν με καλό μάτι το άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα σε πιο αστικά νερά.

Ο Αλαβάνος ξέρει πως σε περίπτωση που ο Τσίπρας συνεχίσει έτσι (που δεν έχει άλλη επιλογή) θα αφήσει μεγάλο κενό, το οποίο μπορεί ο Αλαβάνος να το διαχειριστεί σαν μία εξωθεσμική συνιστώσα που θα ανακατέψει την τράπουλα στο εσωτερικό του κόμματος.

Αν και υπάρχουν κι άλλες πληροφορίες που τον φέρουν να έχει αρχίσει το πολιτικό φλερτ με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.