Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ο Βορίδης για δήμαρχος της Αθήνας;


Ο Σαμαράς ετοιμάζει σχέδιο - ματ για να συνθλίψει την δραματική άνοδο της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, βάζοντας ως υποψήφιο για το αξίωμα έναν άνθρωπο που προέρχεται από τον "σκληρό" πατριωτικό χώρο....



Από τους δημοσιογράφους έχει ενημερωθεί για ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, λέει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Παραπολιτικά, ο κ. Βορίδης δηλώνει ότι ο ίδιος ο Σαμαράς δεν του έχει πει κάτι προσωπικά κι ως εκ τούτου δεν έχει σκεφθεί ακόμα ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Ερωτώμενος αν αφήνει ένα τέτοιο ενδεχόμενο ανοιχτό, ο πρώην υπουργός Μεταφορών δεν δείχνει να αποκλείει τίποτα, επαναλαμβάνοντας ότι δεν το έχει σκεφθεί γιατί δεν του έχει τεθεί ρητά από τον πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.