Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΙΔΟΥ: Και ο δεύτερος του ΣΥΡΙΖΑ που πάει στα "αδέλφια" τους Παλαιστίνιους


Αυτός είναι ο δεύτερος βο(υ)λευτής του ΣΥΡΙΖΑ που επέλεξε αντί να βρίσκεται στην Ελλάδα σήμερα, μαζί με τους εργαζόμενους που μάχονται για το δικαίωμα στη ζωή, προτίμησε να βρίσκεται εν πλω για την Λωρίδα της Γάζας, στα "αδέλφια" του, τους Παλαιστίνιους. Διαβάστε τι λέει...



Σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, αναφέρει ακόμη πως είναι καθήκον του να στηρίζει κάθε δίκαιο αγώνα «όπως του λαού της Παλαιστίνης», και πως «πλέουμε προς τη λωρίδα της Γάζας για να σπάσουμε το εμπάργκο του Ισραήλ» αλλά και για να «στηρίξουμε τους αγώνες των λαών στην Ευρώπη και στον κόσμο».

«Με τον ίδιο τρόπο που χρόνια τώρα ο ελληνικός λαός βρίσκεται πλάι στον Παλαιστινιακό, βρίσκομαι κι εγώ παρών στους αγώνες του λαού της πόλης μας, όπως στο πλάι σας βρίσκεται και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και κάθε προοδευτικός πολίτης» συνεχίζει ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος και καταλήγει: «Όλοι μαζί, συνεχίζουμε τον κοινό μας αγώνα σε κάθε μέτωπο, μέχρι την ανατροπή των καταπιεστικών καθεστώτων, και την λευτεριά και φιλία των λαών. Η ζεστασιά της αλληλεγγύης των κοινωνιών και των λαών είναι η μόνη που μπορεί να λιώσει τους πάγους των μνημονίων και των αποκλεισμών».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.