Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Στο ψυχιατρείο γνωστός τραγουδιστής

H ζωή πολλές φορές παίζει παιγνίδια που δεν τα περιμένεις.Έτσι και με τον πασίγνωστο τραγουδιστή που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90,ενώ λίγο νωρίτερα είχε ξεκινήσει την καριέρα του σαν ηθοποιός. Ο...


 τραγουδιστής είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια με την επιθετική του στάση,πριν από λίγους μήνες, όταν ήταν προσκεκλημένος σε πρωινή εκπομπή και ρωτήθηκε για το διαζύγιό του με την επίσης γνωστή στο χώρο του μόντελινγκ σύζυγό του.
 Λίγο καιρό μετά έφυγε από την Ελλάδα,αναζητώντας μια νέα αρχή στο εξωτερικό.Όμως ο θάνατος του αδελφού του τον έφερε πίσω στην Ελλάδα.Αυτό φαίνεται πως ήταν το γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι.Ο τραγουδιστής άρχισε να αναπτύσσει έντονες φοβίες, ενώ αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.
Από εκείνη την ώρα νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας με συμπτώματα βαριάς κατάθλιψης. Οι γιατροί του προσπαθούν να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο, ώστε να μπορέσει να ξαναβρεί τον εαυτό του.
Μάλιστα επειδή έχει κάποιες δικαστικές εκκρεμότητες που θα πάρουν το δρόμο τους σε λίγο καιρό και επειδή η οικονομική του κατάσταση είναι πάρα πολύ κακή προσέφυγαν στην πρώην σύζυγο του τραγουδιστή, μήπως και μπορεί να τον βοηθήσει.
Εκείνη, που μάλλον δεν έχει αφήσει πίσω της τις άσχημες αναμνήσεις από το διαζύγιό τους, προτίμησε να του γυρίσει την πλάτη, κρατώντας σκληρή στάση.Διαβάστε την απάντηση της πρώην συζύγου του εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.