Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Καρφώνει τον Παπακωνσταντίνου ο Βενιζέλος, μπας και τη γλιτώσει

Για όλα φταίνε οι άλλοι...

Στην σημερινή του κατάθεση στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής σχετικά με την περίφημη "λίστα Λαγκάρντ", ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε κάποια αποστροφή του λόγου του, άφησε αιχμές κατά του προκατόχου του στο υπουργείο Οικονομικών, αναφέροντας χαρακτηριστικά...


Δεν γνωρίζω αν στον κ. Διώτη δόθηκε το αρχικό υλικό ή αντίγραφο. Ο κ. Διώτης παρέλαβε το υλικό από τον κ. Παπακωνσταντίνου και γνώριζε αυτά που του είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου. Δεν πιστεύω ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ψέματα."
Τα λόγια αυτά σε συνδυασμό με την χθεσινή αδικαιολόγητη απουσία του πρώην υπουργού από την Επιτροπή αλλά και με το αίτημα των δύο οικονομικών εισαγγελέων για εκ νέου αποστολή της λίστας, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν η λίστα έχει υποστεί αλλοίωση, αφήνουν ένα σαφέστατο υπονοούμενο για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον η απάντηση του πρώην υπουργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.