Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Φορολογικές παραβάσεις, πλαστά τιμολόγια και "φυγάδευση" καταθέσεων στο εξωτερικό για τον mr. Ξυνή;


Σήμερα το μεσημέρι τριάντα άνδρες της οικονομικής αστυνομίας έκαναν έφοδο στις σχολές Ξυνή στην Πατησίων, μετά από πληροφορίες ότι η επιχείρηση έχει κάνει χρήση πλαστών βεβαιώσεων για...

 ασφαλιστικές ενημερότητες και σοβαρές οικονομικές και φορολογικές παραβάσεις.
Δεν είναι γνωστά ακόμη τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξάγεται αυτή την ώρα αλλά ο Σοφοκλής Ξυνής, ιδιοκτήτης των Σχολών, έχει ανοιχτές δύο υποθέσεις στην εισαγγελία για πλαστά οικονομικά τιμολόγια και άλλες φορολογικές παραβάσεις.

Η ανάκριση συνεχίζεται από δύο εισαγγελείς.
Στην αγορά συζητείται ότι ο κ. Σοφοκλής Ξυνής τόσα χρόνια απέφευγε τον έλεγχο επειδή έχει κουμπαριά με την οικογένεια Μητσοτάκη. Οι επίσημες φορολογικές αρχές όμως, διέψευσαν στο spirospero.gr αυτή τη φήμη, και υποστήριζαν ότι δεν έχει γίνει καμία ιδιαίτερη μεταχείριση στον ιδιόκτητη του Ομίλου Ξυνή!

spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.