Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Στο 2013 "βλέπει" τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της οικονομίας ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

Αναφερόμενος στις τελευταίες αποφάσεις που έχουν ληφθεί στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, προσδιόρισε χρονικά την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας μέσα στο 2013.

Μιλώντας από το βήμα του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που πραγματοποιείται στη Μάλτα ανέφερε χαρακτηριστικά πως...


 "τον επόμενο χρόνο θα έχουμε τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης".

Επανέλαβε πως η χώρα τηρεί και θα συνεχίσει να τηρεί τις δεσμεύσεις της για να τερματιστεί η κρίση και εκτίμησε πως η ελληνική επιτυχία αντιμετώπισης της κρίσης θα μετατραπεί και σε ευρωπαϊκή επιτυχία.

"Δεν μπορεί να πετύχει κανένα πρόγραμμα, αν δεν έχεις την κοινωνία μαζί σου", συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τα θέματα της ευρωπαϊκής ενοποίησης, ο πρωθυπουργός επανέλαβε πως το επόμενο βήμα είναι η ομοσπονδιακή ένωση των ευρωπαϊκών κρατών, τονίζοντας πως μπορούμε να κάνουμε μαζί περισσότερα από ό,τι ο καθένας ξεχωριστά.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Μάλτας Λόρενς Γκόνζι και θα επιστρέψει στην Αθήνα το απόγευμα.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.