Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Τρόικα: Δώστε μας λίστα με τους υπό απόλυση στο δημόσιο

Σκηραίνει κι άλλο τη στάση της η Τρόικα

Ως γνήσιοι κατακτητές, οι εκπρόσωποι της Τρόικα, συμπεριφέρονται στους Έλληνες λες και είναι δουλοπάροικοι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel η Τρόικα απαιτεί τώρα...

από την κυβέρνηση να της δοθεί μια πλήρης, αναλυτική λίστα με τα ονόματα όλων των δημοσίων υπαλλήλων που πρόκειται να απολυθούν.

Το περιοδικό αναφέρει πως η πρόσθετη αυτή αξίωση είναι δείγμα του κλίματος αμφισβήτησης για την πρόθεση της κυβέρνησης να εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα.

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τον υπουργό Αντώνη Μανιτάκη να διαψεύδει, από το βήμα της Βουλής, το δημοσίευμα του περιοδικού και να δηλώνει πως σε κάθε περίπτωση οι «τυφλές» απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων είναι αντισυνταγματικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.