Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Μηνύσεις σε δημοσιογράφους ετοιμάζουν οι υπάλληλοι της βουλής

Επίθεση εναντίον των δημοσιογράφων που δίνουν στη δημοσιότητα τα προνόμια τους συζητούν αυτή την ώρα οι υπάλληλοι της Βουλής, οι οποίοι...


 εξετάζουν το ενδεχόμενο να ζητήσουν νομική στήριξη προκειμένου να αντιμετωπίσουν την επαναφορά της τροπολογιάς από τον κ. Στουρνάρα.

Παράλληλα συζητούν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά εναντίον δημοσιογράφων και άλλων που αναπαράγουν συκοφαντικές πληροφορίες για τα προνόμιά τους.

Βάσει δημοσιογραφικών πληροφοριών αποφάσισαν να συγκροτήσουν και ένα άτυπο γραφείο Τύπου, κάτι σαν ομάδα διαχείρισης κρίσεων, προκειμένου να απαντούν άμεσα σε δημοσιεύματα που αναφέρονται στους ίδιους και η οποία θα αναλάβει ουσιαστικά την επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης.

Πάντως, η πλειοψηφία των υπαλλήλων από ότι φαίνεται καταδικάζει τα προχθεσινά έκτροπα λέγοντας πως τα επεισόδια δημιουργήθηκαν από μια μικρή μερίδα υπαλλήλων.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.