Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ρε παιδιά τι το λάθος είπε ο Φούχτελ;

Ο Χανς Φούχτελ, είπε ότι 1.000 Γερμανοί εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση αρκούν για να κάνουν τη δουλειά 3.000 Ελλήνων εργαζόμενων στην τοπική αυτοδιοίκηση.Ψέματα είπε;...
 
 Όχι βέβαια.Την φράση αυτή την είπε αναφερόμενος στις δομές του Ελληνικού δημοσίου και τον ΟΤΑ. Είναι φυσικό να συμβαίνει αυτό που είπε ο Φούχτελ.Αφού στους δήμους ,ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ γνωρίζουν πως γίνονται οι προσλήψεις (αρκεί ένας γνωστός δίπλα στον δήμαρχο) και πως από τον όγκο που προσελήφθη ρουσφετολογικά ,προκύπτει το νούμερο που είπε ο Φούχτελ.Φυσικά δεν μιλάμε γι αυτούς που δουλεύουν και ιδιαίτερα σε αυτούς που δουλεύουν στην καθαριότητα ,οι οποίοι είναι κατάφορα αδικημένοι.
Κάποιοι βέβαια,σκόπιμα,έκαναν πως δεν κατάλαβαν τι είπε ο Φούχτελ.
Σήμερα λοιπόν μετά τον τεχνητό σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του  τονίζει ότι τα όσα είπε παρερμνηνεύτηκαν.
"Έχω γνωρίσει πολύ εργατικούς ανθρώπους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα", είπε ο κ Φούχτελ, ενώ αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις: "Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις αλλά είναι υποκινούμενες"
"Δεν ήμουν θύμα αντιδράσεων. Ήταν παρεξήγηση" λέει ο Γερμανός Πρόξενος στην Ελλάδα Βόλφγκανκ Ντολ μετά την επίθεση που δέχθηκε από διαδηλωτές στη ΔΕΘ. "Έχασα μόνο τα γυαλιά μου, είπε, που κόστιζαν μόλις 3 ευρώ."
Εξαιρετικά δυσάρεστα τα επεισόδια, δήλωσε ο Δημαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης σημειώνοντας οτι η ελληνογερμανικη συνέλευση διεξάγεται σε μία δύσκολη συγκυρία εξαιτίας των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους ΟΤΑ.

1 σχόλιο:

  1. Ο φούχτελ είπε το λάθος. Οι νόμοι κάνουν τους 3.000 έλληνες να συμπεριφέρονται σαν 1.000 γερμανοί. Άρα οι νόμοι φταίνε. Εδώ ένας Ιουστινιανός τους κωδικοποίησε και εμείς δεν ξέρουμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.