Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Καταπέλτης ο εισαγγελέας, ζητά την παραδειγματική καταδίκη Βαξεβάνη


Συνεχίζεται έως και τώρα η δίκη του Κώστα Βαξεβάνη, με αφορμή τη δημοσίευση της περιβόητης "λίστας Λαγκάρντ", με τον εισαγγελέα να κάνει λόγο για "ανθρωποφαγία" και για "Κολοσσαίο", που ο ίδιος ο δημοσιογράφος έστησε...



Αυτή τη στιγμή αγορεύουν οι συνήγοροι υπεράσπισης.

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, ο εισαγγελέας στην αγόρευσή του ήταν καταπέλτης, απευθυνόμενος σε δεύτερο ενικό ο στον Κώστα Βαξεβάνη, "Προτείνω την ενοχή του κ. Βαξεβάνη γιατί στις 27 Οκτωβρίου αναμετέδωσε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ανθρώπων που είναι κατά τεκμήριο αθώοι", ανέφερε μεταξύ άλλων στην εισήγησή του ο εισαγγελέας της έδρας και πρόσθεσε: "Σε μια κοινωνία που ζητάει αίμα εσύ, κύριε Βαξεβάνη μετέτρεψες την χώρα σε τεράστιο Κολοσσαίο και πέταξες μέσα ανθρώπους και υπολείψεις χωρίς να σε νοιάζει αν αυτοί οι άνθρωποι είναι φοροφυγάδες ή όχι. Είναι λύση η ανθρωποφαγία; Είναι λύση ο κανιβαλισμός; Μας λές «Σταύρωσον αυτούς».

Τι απήντησε ο Βαξεβάνης

Αμέσως μετά την εισήγηση του εισαγγελέα ο Κώστας Βαξεβάνης παρενέβη και είπε : "Πάλι καλά που δεν είπατε ότι σκότωσα και τον Κένεντι".

Η πρόεδρος του αφαίρεσε τον λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.