Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ομολογία Βρούτση για τα ασφαλιστικά ταμεία [ΒΙΝΤΕΟ]


Κυνική ομολογία του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση για την κατάσταση που επικρατεί στα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και τους λόγους για τους οποίους θέλει να τα στείλει ΟΛΑ στον ΕΟΠΥΥ. Δείτε το Βίντεο...



Τραγική χαρακτήρισε την κατάσταση στα ασφαλιστικά ταμεία ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος τόνισε πως «αν είχαμ ληφθεί μέτρα νωρίτερα, ίσως να μην φτάναμε σε αυτό το σημείο».

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, είπε στη Βουλή πως επιβάλλεται εξορθολογισμός των προστίμων, ώστε να μπορούν οι πολίτες να τα πληρώνουν.
Με άλλα λόγια, ομολογούν ότι συνενώνουν τα ταμεία, γιατί τα λεφτά που πέρνουν από το ΔΝΤ και τους ευρωπαίους, δεν πάνε για την στήριξη των ταμείων, που οι ίδιοι κατέστρεψαν, αλλά για να στηρίξουν αποκλειστικά τις τράπεζες. Έτσι, βρήκαν την ιδέα να βάλουν χέρι στα λίγα υγιή ταμεία, που έχουν απομείνει, να τα καταστρέψουν εντελώς, μπας και καταφέρουν να δώσουν πενιχρές συντάξεις για λίγους μήνες ακόμη..

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.