Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Θέλετε να μάθετε πως βγαίνουν τα ανέκδοτα για τις Ξανθιές;

 Νεαρή ξανθιά λήστεψε τράπεζα και το ανακοίνωσε στο YouTube
Μια 19χρονη στη Νεμπράσκα των ΗΠΑ δεν είχε προφανώς τη να κάνει και έβγαλε όλα τα άπλυτά της στη φόρα. Ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube, περιγράφοντας πως πέρασε την μέρα της.
Μέσα σε όλα όσα είπε, ανακοίνωσε πως...
  λήστεψε ένα αυτοκίνητο και μία τράπεζα, ενώ έκανε και χρήση χασίς. Ακόμη, η Χάνα Σαμπάτα, που έδειχνε περήφανη για τα πεπραγμένα της, κατηγόρησε την κυβέρνηση των ΗΠΑ, πως της πήρε την επιμέλεια του νεογέννητου παιδιού της, χωρίς να μπορέσει, ούτε να το δει.
Λίγες ώρες αφότου ανέβασε το βίντεο, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της. Κάτι εύκολο, αφού η 19χρονη φορούσε ακόμη τα ίδια ρούχα με εκείνα όταν λήστεψε την τράπεζα και την κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.
Η ίδια πάντως, είπε στο βίντεο πως επρόκειτο για την καλύτερη μέρα της ζωής της. Μέχρι να συλληφθεί το είχαν παρακολουθήσει περισσότεροι από 7.000. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της σύλληψης της, η 19χρονη γελούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.