Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μακελειό σε Mall, στο Όρεγκον των ΗΠΑ [ΒΙΝΤΕΟ]


Μακελειό με τρεις νεκρούς στην πρωτεύουσα της πολιτείας Όρεγκον, Πόρτλαντ, στις ΗΠΑ. Ένοπλος που φορούσε μάσκα άνοιξε αδιακρίτως πυρ κατά του πλήθους σκοτώνοντας...



2 άτομα και μετά αυτοκτόνησε!
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν άκουσαν 15 περίπου πυροβολισμούς, ενώ είδαν ανθρώπους να τρέχουν μέσα στα αίματα, στο εμπορικό κέντρο του Όρεγκον Clackamas, λέγοντας πως έζησαν τον τρόμο βλέποντας έναν άντρα με στολή παραλλαγής και μάσκα του χόκεϊ να κρατά όπλο. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης πυροβολούσε αδιακρίτως, φωνάζοντας "εγώ πυροβολώ"!

Το περιστατικό συνέβη στον δεύτερο όροφο του εμπορικού κέντρου, που βρίσκεται περίπου 11 χλμ νοτιοανατολικά του Πόρτλαντ. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το όπλο του δράστη, ωστόσο οι έρευνες για επιπλέον στοιχεία συνεχίζονται, δίχως να έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.

«Αρκετοί εργαζόμενοι κρύφτηκαν στις τουαλέτες και σε άλλους χώρους, κλειδώνοντας την πόρτα», ανέφερε ο αστυνομικός επιθεωρητής της περιοχής, James Rhodes.

"Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι στα θύματα και τις οικογένειές τους. Εκτιμώ το έργο των διασωστών και την γρήγορη αντίδρασή τους", δήλωσε ο κυβερνήτης του Όρεγκον, John Kitzhaber.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.