Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ευ.Διαμαντόπουλος:πραγματικά πολιτιστικά κέντρα τα κτίρια υπό κατάληψη.

 Ναι φίλε και ο Κορυδαλλός είναι νηπιαγωγείο.Κατάφεραν μόνοι τους να αποδείξουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ κρύβεται πίσω από τους φασίστες κουκουλοφόρους που καίνε την Αθήνα και διαλύουν κάθε ειρηνική συγκέντρωση των Ελλήνων που διαμαρτύρονται.
«Σάλο» προκάλεσε εντός της Ολομέλειας της Βουλής η δήλωση του βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ευ. Διαμαντόπουλου αναφορικά με τις...

 επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στις βίλες Αμαλία και Κάλλας, τις οποίες χαρακτήρισε «πραγματικά πολιτιστικά κέντρα» και «δομές αλληλεγγύης».

«Πρόκειται για πραγματικά πολιτιστικά κέντρα και δομές αλληλεγγύης στις οποίες γίνονται και μαθήματα», είπε χαρακτηριστικά εγκαλώντας τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδια για «φασίζουσα νοοτροπία». Όπως είπε μάλιστα οι χώροι αυτοί «θα γίνουν εφαλτήρια που θα σας πάρουν όλους και θα σας σηκώσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.