Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ο Σίμος Κεδίκογλου για τις εφόδους αναρχικών σε ΜΜΕ


Για καταπατήσεις στοιχειωδών κανόνων δικαίου και δημοκρατικής λειτουργίας μιας κοινωνίας κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας τις εισβολές σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και πολιτικά γραφεία....



Ειδικότερα για την εισβολή στο ραδιόφωνο της ΕΤ3 από 30 - 40 άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο που διαμαρτυρήθηκαν για τη στάση της κυβέρνησης στην υπόθεση με της βίλας Αμαλία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι τα δημόσια μέσα ενημέρωσης έχουν αποδεδειγμένα προσφέρει βήμα σε κάθε άποψη και γνώμη στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου, στον οποίο δεν έχουν θέση «πρακτικές τσαμπουκά και βίας».

Αναφερόμενος σε αντίστοιχη κίνηση στο Real Fm, ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε πως σε δημοκρατική κοινωνία είναι απαράδεκτο να φιμώνεις μέσο ενημέρωσης, επειδή δεν συμφωνείς, όπως επιχείρησαν οι γνωστοί πλέον κουκουλοφόροι.

Με αφορμή, τέλος, την κατάληψη του γραφείου του βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο Κρήτης από ομάδα νεαρών αυτοαποκαλούμενων ως αντιεξουσιαστών, χαρακτήρισε απαράδεκτο να στοχοποιείς τα γραφεία των πολιτικά αντίθετών σου.

«Φυσικά δεν περιμένουμε πια από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις καταπατήσεις στοιχειωδών κανόνων δικαίου και δημοκρατικής λειτουργίας μιας κοινωνίας . Τους μάθαμε πια», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.