Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Δεν μπόρεσε να "κλέψει" τη νίκη ο Άγιαξ της Ηπείρου


Δεν μπόρεσε να μπει...με το δεξί στη νέα χρονιά ο ΠΑΣ Γιάννινα, που παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στον Πλατανιά, εκτός έδρας...



στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η αναμέτρηση στα Χανιά. Ο Αναστασάκος με κεφαλιά στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ωστόσο, η «απάντηση» των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και στο 20΄ ισοφάρισαν με τον Κοροβέση.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό, χωρίς ωστόσο οι δύο ομάδες να μπορούν να δημιουργήσουν ουσιαστικές φάσεις. Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος και πίεσε πολύ στα τελευταία 15 λεπτά την άμυνα του ΠΑΣ, παρ' όλα αυτά η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου άντεξε κι έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι Γιαννιώτες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Κοροβέση στο 36΄ και Ίλιτς στο 38΄ (σουτ στο κενό τέρμα άουτ), ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 44΄ με τον Μαραγκουδάκη, αλλά η προσπάθειά του, σταμάτησε στον Φεγκρούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και πάλι ο Ίλιτς δεν κατάφερε να σκοράρει από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση. Στο 72΄ ο Βίλα, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά νωρίτερα, σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω. Η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ ήρθε στο 82΄, όταν ο Αναστασάκος βρέθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Φεγκρούς. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ουντότζι με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.