Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

O πάντα βολεμμένος ΣΥΡΙΖΑιος Κούλογλου τα βάζει με τον Σαμαρά.

 Κούλογλου σε Σαμαρά: Ο Θεός θα πρέπει να βοηθάει τους βλάκες
Με αφορμή την – για δεύτερη φορά- επίκληση του πρωθυπουργού στη βοήθεια του Θεού, ο Στέλιος Κούλογλου κάνει λόγο για...


 βλακώδη πολιτική και αντιπροτείνει ότι ο Θεός θα πρέπει να βοηθά τους βλάκες.
Ο γνωστός και πάντα βολεμμένος ΣΥΡΙΖΑίος δημοσιογράφος,με τον τρελό μισθό που του δίναμε εμείς μέσω της ΝΕΤ,για να μεταφράζει τα ρεπορτάζ ξένων καναλιών, με άρθρο του στη LifO αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Πρώτα ο κ. Παπακωνσταντίνου και ύστερα ο κ. Βενιζέλος έκαναν γαργάρα τη λίστα Λαγκάρντ, πούλησαν την εξυπηρέτηση της συγκάλυψης στους ισχυρούς που βρίσκονταν στη λίστα και ξέσκισαν τον λαουτζίκο στους φόρους. Βέβαια, η κουτοπονηριά έχει κοντά ποδάρια, γι' αυτό ο πρώτος θα βρεθεί κατηγορούμενος στο Ειδικό Δικαστήριο και ο δεύτερος έχει ένα κόμμα-ζόμπι. «Με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε», αναφώνησε ο πρωθυπουργός ανήμερα τα Θεοφάνεια. Όμως, με τη βλακώδη πολιτική που ακολουθούμε, για να τα «καταφέρουμε» θα πρέπει ο Θεός να βοηθάει τους βλάκες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.