Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Τσίπρας: Χρειαζόμαστε επενδυτές όχι πειρατές [ΒΙΝΤΕΟ]


Ο Αλέξης Τσίπρας, μάλλον, δεν έχει καταλάβει ότι είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας και στην πρωτολογία του στη Βουλή, παρότι ήταν ποιο επιθετικός από τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, χρησιμοποιούσε επιχειρήματα που τα ακούς στο δεκαπενταμελές του Λυκείου...



"Μιλάνε για ανάπτυξη εκείνοι που έχουν καταργήσει κάθε προοπτική ανάπτυξης σε αυτόν τον τόπο. Διαφημίζουν την ανάπτυξη που θα έρθει, οι ίδιοι που με την πολιτική τους προκαλούν την ύφεση, την ανεργία και την υποανάπτυξη.

Ο κ. Σαμαράς κλείνει τη λέξη ανάπτυξη σε όλες τις πτώσεις, τη στιγμή που το μόνο που αναπτύσσει είναι μια πολιτική κατά της ανάπτυξης.

Πήγατε μέχρι το Κατάρ αλλά δεν πήγατε μέχρι τη Λάρισα και το Ηράκλειο για να κουβεντιάσετε με τους αγρότες, προφανώς γιατί δεν έχετε κατανοήσει ότι ο αγώνας τους δεν αφορά μόνο τους ίδιους, αλλά είναι και αγώνας για την ίδια την ανάπτυξη. Χρειαζόμαστε επενδυτές όχι πειρατές."

Κριτική, κριτική... αλλά από λύσεις... "μηδέν"...




Κύριε Σκουρλέτη, σας παρακαλούμε, μην βγάλετε πάλι ανακοίνωση προς το ΕΣΡ που να εγκαλείτε το Planet-GREECE για απολογία, επειδή σας θίξαμε τον αρχηγούλη σας...

Γιατί εάν πιστεύετε ότι αυτά που επικαλέστηκε ο Αλέξης Τσίπρας ως λύσεις τα θεωρείτε σοβαρά τότε έχετε σοβαρό πρόβλημα στελέχωσης του κόμματός σας με συμβούλους της προκοπής. Το "λεφτά υπάρχουν" του Παπανδρέου ξαναζεί:



ΠΩΣ θα τα κάνετε αυτά; Κι από πού θα βρείτε τόσα χρήματα για τις παροχές που υπόσχεστε;

Υ.Γ.: Πάντως, κάποια από τα επιχειρήματά σας, η αλήθεια είναι ότι τα έχετε κάνει κακή αντιγραφή από το planet-greece. Εάν θέλετε βοήθεια για να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ η Ελλάδα και όχι για την πολιτική σας επιβίωση, είμαστε στη διάθεσή σας... δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.