Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Σαμαράς: Οι κουκουλοφόροι προκαλούν δολιοφθορά στο κράτος. Καμιά ανοχή από την κυβέρνηση [ΒΙΝΤΕΟ]

"Καμιά ανοχή στο έγκλημα, κράτος με σοβαρότητα"

Κάποιοι ανώνυμοι και κουκουλοφόροι πάνε και καίνε τις επιχειρήσεις. Δεν θα περάσει έτσι. Δυο μέρες μετά ήρθε ο Γάλλος πρόεδρος κι όμως την ημέρα εκείνη έγινε ξεχωριστή απεργία από τα ΜΜΕ για να μην δει την έμπρακτη στήριξη που προσφέρει η Γαλλία στην Ελλάδα", είπε στην πρωτολογία του ο Αντώνης Σαμαράς, πριν λίγο στη Βουλή....


"Αυτά τα γεγονότα αφορούν όλους τους Έλληνες. Τι νόημα έχει να παλεύουμε να φέρνουμε επενδύσεις όταν κάποιοι προσπαθούν να τις διώξουν και όταν δεν μπορούν, να επιδίδονται σε τρομοκρατία κατά των επενδυτών.

Δεν τους πέρασε αυτή τη φορά, δεν θα τους περάσει αλλά η ζημιά γίνεται. Αν αυτό δεν λέγεται εθνική υπονόμευση και δολιοφθορά τότε τι είναι;Αυτή η καταστροφική μανία κατά της χώρας θα τελειώσει και θα αντιμετωπιστεί όπως της αξίζει", τόνισε.

"Καμία ανοχή στο έγκλημα. Κράτος με σοβαρότητα", επεσήμανε, αναφερόμενος στην απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.