Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Οργισμένη η ΓΑΔΑ με τον Στουρνάρα


Νέο χονδροειδέστατο λάθος από τον Στουρνάρα που έδωσε αμέσως στη δημοσιότητα το θέμα με την επιστολή από την Κρήτη η οποία περιείχε μια σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα δύο αράδων...



Πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι ανώτατοι αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ. εξέφρασαν τη δυσφορία τους στον Δένδια για την ενέργεια του υπουργού Οικονομικών καθώς αντίστοιχο δέμα με σφαίρες (και όχι με σφαίρα) είχε σταλεί πριν από λίγο καιρό και σε άλλο υπουργείο αιχμής (σσ όχι παραγωγικό). Μόνο που οι επικεφαλής του συγκεκριμένου υπουργείου επικοινώνησαν πρώτα με τον Δένδια και την Αστυνομία και αφού έλαβαν οδηγίες , αποσιώπησαν το γεγονός για να μην προκληθεί αναστάτωση. «Δεν έπρεπε να δημοσιοποιήσει το γεγονός πριν να μας ενημερώσει. Τώρα υπάρχει κίνδυνος καθημερινά να έχουμε ένα - δυο τέτοια περιστατικά σε υπουργεία και δημόσιους οργανισμούς» επισημαίνουν στο parapolitika.gr έμπειροι αξιωματικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.