Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Εργαζόμενοι στα μεταλλεία:"Θα ξεκινήσει εμφύλιος. Θα γίνει μεγάλο κακό αν μας κόψουν το μεροκάματο"

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων «Μαύρη Πέτρα» στα μεταλλεία χρυσού στην Χαλκιδική, Άγγελος Δεληγιόβας, χαρακτήρισε απαράδεκτα τα γεγονότα που έγιναν τα ξημερώματα. «Οι εργαζόμενοι θα πάρουμε ...


το νόμο στα χέρια μας. Έως εδώ. Αφού δεν μπορεί το κράτος να περιφρουρήσει την επένδυση, θα το κάνουμε εμείς. Θα ξεκινήσει εμφύλιος. Θα γίνει μεγάλο κακό αν μας κόψουν το μεροκάματο» τόνισε και προανήγγειλε συγκέντρωση των εργαζομένων στα μεταλλεία τις επόμενες μέρες στο χώρο της επένδυσης.

"Χρειάζεται τοπικό δημοψήφισμα"

Ερωτηθείς για το θέμα ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, απάντησε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει τη στάση της για την επένδυση, ενδεχομένως και με τοπικό δημοψήφισμα, δεδομένων των αντιδράσεων των τοπικών κοινωνιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.