Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ευτυχώς για την Πάρο.Ο Ραγκούσης ανακοίνωσε πως δεν θα ξανασχοληθεί με τα κοινά του νησιού

 Ο άνθρωπος που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ξεπούλημα της χώρας στο ΔΝΤ,λέει τα απίστευτα!!!!

Απογοητευμένος, όχι μόνο από το ΠΑΣΟΚ αλλά και από τους συντοπίτες του Παριανούς, δείχνει ο πρώην υπουργός και πρώην δήμαρχος Πάρου Γιάννης Ραγκούσης. Ο άνθρωπος που...

βύθισε τον τουρισμό της Ελλάδας για να ικανοποιήσει το προσωπικό του καπρίστιο με τους ταξιτζήδες.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην παριανή εφημερίδα «Φωνή της Πάρου», ο πρώην υπουργός,είπε τα απίστευτα.Μιλά απαξιωτικά για τους χειρισμούς Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ, αποφεύγοντας και να αναφέρει τα ονόματά τους, ενώ δεν αφήνει περιθώρια συνεργασίας του με τα υπάρχοντα πολιτικά σχήματα. Γι αυτό από αύριο όλα τα κόμματα θα έχουν μεσίστιες τις σημαίες.

Σε ό,τι αφορά στην Πάρο, ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με τον τόπο του, αφού υπάρχει μερίδα πολιτών που δεν αναγνωρίζει τη συμβολή του στην κατασκευή του αεροδρομίου,που προώθησε για να εξυπηρετήσει προσωπικά του συμφέροντα και σμφέροντα φίλων του που έχουν χτίσει βίλες και έχουν στήσει ολόκληρες τουριστικές και real estate επιχειρήσεις τσο νησί,όπως ακούγεται, ενώ ελάχιστοι τον στήριξαν στις προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκε.

Στην ερώτηση αν σχεδιάζει να είναι πάλι υποψήφιος δήμαρχος το 2014 απαντά:
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, καμία τέτοια σκέψη. Το αντίθετο. Τώρα που η κατασκευή του νέου αεροδρομίου ξεκίνησε αποφάσισα να σας ανακοινώσω μια οριστική μου απόφαση. Όχι μόνον δεν θα είμαι υποψήφιος αλλά «Ραγκούσης για την Πάρο τέλος.. .πολιτικά». Ευτυχώς.Σώθηκε η Πάρος.

Όσο και αν δύσκολα μπορεί κανείς να το κατανοήσει, τους ανθρώπους και τον τόπο σου ορισμένες φορές τους βοηθάς αποχωρώντας κι όχι παραμένοντας. Έτσι και αλλιώς η Πάρος δεν έχει τέλος, ο καθένας μας όμως έχει. Άλλωστε, η Πάρος, έχει στη διάθεσή της τους υβριστές μου, τι να με κάνει εμένα; Αφού έχει αυτούς, δε με χρειάζεται».
Μετά ο Ραγκούσης ,ξανανέβηκε στο καλ'αμι του και εξαφανίστηκε ως φτωχός και μόνος κάου-μπόυ.

με πληροφορίες από iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.