Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Στέλεχος του ΠΑΜΕ καταγγέλει ξυλοδαρμό του από Χρυσαυγίτες.

Στέλεχος του ΠΑΜΕ κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του,στο ΑΤ Αναβύσσου ,από μέλη της Χρυσής Αυγής.Συγκεκριμένα ,υποστηρίζει πως...


 προπηλακίστηκε από περίπου 20 άτομα και ένα από αυτά τον χαστούκισε,έπειτα από εκδήλωση που είχε το κόμμα στην περιοχή.Η αστυνομία στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής ,όπου εκεί βρισκόταν και ο βουλευτής του κόμματος Π.Γερμενής.Τα μέλη της Χρυσής Αυγής αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή τους στο επεισόδιο, η αστυνομία όμως έκανε 25 προσαγωγές.Από αυτά τα άτομα ,ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ αναγνώρισε μόνο ένα ,ως μετέχων όμως στον προπηλακισμό του και όχι ως το άτομο που τον χαστούκισε.Οι προσαχθέντες αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.Στη συνέχεια όμως στο ΑΤ Αναβύσσου εμφανίστηκε ο βουλευτής Η.Κασιδιάρης όπου και κατέθεσε μήνυση κατά των αστυνομικών για παράβαση καθήκοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.