Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Έγκλημα βγαλμένο από θρίλερ στο σπίτι του Θεσσαλονικιού επιχειρηματία.

Σε κινηματογραφικό θρίλερ ,παραπέμπει τελικά , έγκλημα που έγινε χθές στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης,στο σπίτι του επιχειρηματία...


 οικιακών ειδών Α. Σαραφίδη.Το περιστατικό ,πρώτο μετέδωσε χθες το planet-greece (δείτε εδώ),γράφοντας μάλιστα πως η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.Σύμφωνα λοιπόν με τις έρευνες φαίνεται πως άγνωστοι δολοφόνησαν τον 25χρονο οικιακό βοηθό του επιχειρηματία.Ο 25χρονος από την Σρι Λάνγκα βρέθηκε με τον κοσρμό μέσα στην πισίνα ,μπρούμητα και με τα πόδια έξω από αυτή.Επίσης βρέθηκαν αμυχές πίσω από τα αυτι'ά του ενώ ο ιδατροδικαστής διαπίστωσε θάνατο από ασφυξία.Πράγμα που σημαίνει πως κάποιοι ή κάποιος δολοφόνησε τον άτυχο 25χρονο,κρατώντας το κεφάλι του μέσα στην πισίνα ,έως ότου πεθάνει από ασφυξία.Οι αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.