Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Τελικά βρε παδιά μας ψεκάζουν; [ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ]


Αναγνώστης, έστειλε στο planet-greece σειρά φωτογραφιών από το Σάββατο, θέτοντας κάποια ερωτήματα για το τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει...



Τελικά βρε παδιά μας ψεκάζουν?Σήμερα Σάββατο 2 Φεβρουαρίου από τις 3 περίπου το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα στην αττική (βορειοανατολικά προάστια) περνούσαν από πάνω πολλά αεροπλάνα πολύ περισσότερα από το συνηθισμένο αριθμό έχω την εντύπωση.Περιττό να πω πως ο ουρανός από εντελώς καθαρός έγινε ένας αχταρμάς στα άπειρα ματια μου.Δεν είμαι μετεωρολόγος ούτε πιλότος αλλα ούτε και συνωμοσιολόγος,απλός παρατηρώ τον τελευταίο καιρό άφωνος όλους τους φίλους και γνωστούς μου να έχουν πρόβλημα με το αναπνευστικό τους σύστημα.Ξαφνικά μπήκαμε όλοι στις ευπαθείς ομάδες!Σας προσάπτω και δέκα φωτογραφίες μου που έβγαλα το ίδιο μεσημέρι.Παρακαλώ πολύ οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι παραπάνω από μένα τον άσχετο,ας μας πει δυο πράγματα.Αυτά που φωτογράφισα είναι απλά σύννεφα?Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.


2 σχόλια:

  1. Αν θελετε μπειτε και ενημερωθειτε
    http://psekasmata.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάλιο αργά παρά ποτέ!
    Επιτέλους ο κόσμος αρχίζει και ξυπνάει και προβλιματίζεται.
    Αυτό που βλέπεις φίλε μου είναι όντως χημικού αεροψεκασμοί και γίνονται εδώ και πολλά χρόνια με το φαινόμενο να είναι σχεδόν καθημερινό τον τελευταίο καιρό.
    Οποιος έχει τα μάτια του ανοιχτά μπορεί εύκολα να διαπιστώσει τη διαφορά καθώς και το φαινόμενο Sun Dimmer.
    Τώρα για ποιο σκοπό γίνονται κανείς δεν ξέρει, σενάρια διάφορα επικρατούν από τη στιγμή που επίσημη πολιτεία δεν παίρνει θέση.
    Αναζητήστε την πρόσφατη συνέντευξη του Δρ. Νίκου Κατσαρού στον Αθήνα 9.84 για τους χημικούς αεροψεκασμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.