Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Σίμος Κεδίκογλου: Συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ εξτρεμιστών και τρομοκρατών [HXHTIKO]


Για «συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ εξτρεμιστών και τρομοκρατών», έκανε λόγο στον Αlpha 9,89, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Διαπιστώνονται για άλλη μια φορά τα συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ εξτρεμιστών-τρομοκρατών και...



κοινών παραβατών του κοινού ποινικού δικαίου», είπε χαρακτηριστικά ενώ αναφερόμενος στις καταγγελίες περί ξυλοδαρμού των συλληφθέντων, ο Σίμος Κεδίκογλου είπε πως «βρίσκεται μια έρευνα σε εξέλιξη, δεν πρέπει να υιοθετηθεί άκριτα οποιαδήποτε καταγγελία .Ο νόμος θα εφαρμόζεται προς όλες τις κατευθύνσεις με τον ίδιο τρόπο, οποιοσδήποτε και εάν εμπλέκεται».

«Ας αφήσουμε τους θεσμούς να κάνουν τη δουλειά τους», πρόσθεσε ο κος Κεδίκογλου και υποστήριξε ότι «η αστυνομία ήταν σε εγρήγορση και κατάφερε και εντόπισε τους δράστες,υπήρχε κάποια πληροφόρηση».

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε αιχμές κατά της αντιπολίτευσης για τις κινητοποιήσεις των αγροτών, την ώρα που οι παραγωγοί παραμένουν και ενισχύουν τα μπλόκα.

«Υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που θα ήθελαν όξυνση των εξελίξεων», είπε ο Σίμος Κεδίκογλου. «Δεν πρέπει να βρεθεί σε ομηρία η κοινωνία, να καλέσω όλους τους αγρότες να μη κάνουν στον άλλον αυτό που δε θέλουν να τους κάνουν», πρόσθεσε.

Με αφορμή τις αντιδράσεις βουλευτών ΝΔ για τη φορολογία ακινήτων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι «αυτό που συνέβη, είχε να κάνει με μία ελλιπή ενημέρωση. Ορισμένοι Βουλευτές εξαπέλυσαν την κριτική τους θεωρώντας δεδομένο ότι τα δημοσιεύματα ισχύουν. Ας μην βιαζόμαστε και ας μην προτρέχουμε να βγάζουμε συμπεράσματα. Με μία καλύτερη ενημέρωση δεν θα είχε συμβεί αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.