Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ετοιμάζεται νέος τραπεζικός γάμος, με την Millennium... νύφη!


Στα σκαριά νέος τραπεζικός γάμος, με την Millennium, αυτή τη φορά να βρίσκεται στον ρόλο της νύφης και επίδοξος γαμπρός η...



Τράπεζα Πειραιώς. Μάλιστα, σήμερα, η από την διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς επιβεβαιώθηκε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις, σε βάση αποκλειστικότητας, με τη Millennium BCP αναφορικά με την πιθανή εξαγορά της θυγατρικής της Millennium Bank στην Ελλάδα.

Σε ανακοίνωσή της, μετά από ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Τράπεζα σημειώνει ακόμη πως στην παρούσα φάση ουδεμία οριστική απόφαση έχει ληφθεί από οποιαδήποτε πλευρά και οι επενδυτές δεν πρέπει να λάβουν επενδυτικές αποφάσεις στη βάση της επιτυχούς ή μη επιτυχούς κατάληξης των συζητήσεων.

Προσθέτει πως θα ενημερώσει σύμφωνα με το νόμο το επενδυτικό κοινό εάν υπάρξει εξέλιξη για το παραπάνω θέμα.

Πληροφορίες για συζητήσεις σχετικά με την εξαγορά της Millennium είχαν γίνει γνωστές νωρίτερα, μέσω αξιωματούχου της Τράπεζας Πειραιώς που είχε μιλήσει στο πρακτορείο Reuters, υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.