Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

"Δεν ήθελα ο αδερφός μου να γίνει Πάπας!"


Εδώ και περίπου μια εβδομάδα, το ενδιαφέρον του κόσμου μονοπωλεί ο νέος Πάπας, Φραγκίσκος Α'. Παράξενο, όμως, είναι το γεγονός, ότι η...

αδερφή του, προσευχόταν, για να μη φτάσει ως εκεί!

Η αδερφή του Πάπα, Μαρία Ελίνα Μπεργκόλιο, κάθε άλλο, παρά χάρηκε για την εκλογή του αδερφού της.

Λίγα λεπτά μετά την εκλογή του αδερφού της στο αξίωμα του Πάπα, το τηλέφωνό της χτύπησε.

Η ίδια περιγράφει τη σκηνή στο CNN: "Σχεδόν πέθανα. Το τηλέφωνο χτύπησε και ο γιος μου απάντησε. Το άκουσα να λέει "Ω Θεέ μου!". Δεν μπορούσα να το πιστέψω".

Της είπε να μην ανησυχεί καθόλου, ότι είναι μια χαρά και την παρακάλεσε να μεταφέρει τους χαιρετισμούς της σε όλα τα μέλη της οικογένειάς τους.

Ανέφερε: "Δεν μπορώ να τηλεφωνήσω σε όλους. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, έτσι στείλε τους εσύ την αγάπη μου. Γιατί αν τηλεφωνήσω σε όλους, θα αδειάσουν τα ταμεία του Βατιακνού".

Η αδερφή του, αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή προσευχήθηκε με όλη τη δύναμη της καρδιάς της, ώστε να μην εκλεγεί Πάπας.

Δήλωσε: "Στο προηγούμενο Κονκλάβιο, προσευχόμουν να μην εκλεγεί, γιατί δεν ήθελα να φύγει. Ήταν λίγο εγωιστικό. Προσευχήθηκα στο Άγιο Πνεύμα, εκείνο θα έκανε την παρέμβασή του και δεν θα με άκουγε. Και δεν με άκουσε! Έκανε ό,τι ήθελε!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.