Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΔΕΙΤΕ: Έτσι τα ΜΑΤ χτύπησαν δημοσιογράφους, συνέλαβαν διαδηλωτή στο Σύνταγμα και διέλυσαν τους "αγανακτισμένους" [ΒΙΝΤΕΟ]

ΜΑΤατζήδες φώναζαν σε δημοσιογράφους: "κοράκια" εσείς τα προκαλείτε όλα"!

Ένταση άνευ προηγουμένου στη συγκέντρωση των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, Άνδρες των ΜΑΤ έριξαν χημικά σε πολίτες και χτύπησαν δημοσιογράφους, ενώ χωρίς να συντρέχει κανείς λόγος διέλυσαν μία ειρηνικότατη πορεία! Άνδρες των ΜΑΤ είχαν από νωρίς αρχίσει να προκαλούν τόσο τους αγανακτισμένους, όσο και τους δημοσιογράφους...



Πριν ξεκινήσει η ένταση τα ΜΑΤ φώναζαν στους δημοσιογράφους "κοράκια εσείς τα προκαλείτε όλα"!

Περίπου 1.500 άτομα συγκεντρώθηκαν μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής μπροστά από τη Βουλή στο Σύνταγμα. Διμοιρίες των ΜΑΤ παρατάχθηκαν μπροστά από το Κοινοβούλιο και έξω από τον φράχτη που είχε στηθεί περικυκλώνοντας σταδιακά το πλήθος.

Γρήγορα ξεκίνησε ένταση καθώς τα ΜΑΤ πρσπάθησαν να απωθήσουν τον κόσμο που βρισκόταν μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Έριξαν χημικά στο συγκεντρωμένο πλήθος και προσπάθησαν να τους απομακρύνουν.

Παρά την ένταση και τα χημικά οι Αγανακτισμένοι δεν απομακρύνθηκαν από το Σύνταγμα και αυτήν την ώρα παραμένουν ακόμη κλειστές Βασιλίσσης Σοφίας και Αμαλίας ενώ έγινε και μία προσαγωγη.

Μάλιστα, στην προσπάθειά τους να πιάσουν τον νεαρό διαδηλωτή, αφηνιασμένοι οι άνδρες των ΜΑΤ έσπασαν - κυριολεκτικά - το περίπτερο στην οδό Αμαλίας, όπου προσπάθησε να καλυφτεί από τα χημικά που έριχναν. 4 άνδρες των ΜΑΤ έπεσαν πάνω του για να του περάσουν χειροπέδες!

Αλέξανδρος Σταυρόπουλος ονομάζεται ο νεαρός που προσήγαγαν οι άνδρες των ΜΑΤ. Την ώρα της προσαγωγής ο ίδιος φώναζε το όνομα του για να κοινοποιηθεί.




Αφηνιασμένοι οι άνδρες των ΜΑΤ χτυπούσαν στο ψαχνό αδιακρίτως, ακόμη και ηλικιωμένους, και ιδιαίτερα όποιον δημοσιογράφο ή τηλεοπτικό συνεργείο προσπαθούσε να αποτυπώσει σε κάμερα τις κτηνωδίες τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.