Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Έπεσε κι άλλο το χρηματιστήριο


Με νέα πτώση έκλεισε σήμερα το χρηματιστήριο της Αθήνας, με τους επενδυτές να είναι σαφώς μουδιασμένοι και προβληματισμένοι με τις εξελίξεις στην Κύπρο. Αναλυτικά...



Στις 924,86 μονάδες, καταγράφοντας απώλειες της τάξης του 0,63% έκλεισε ο Γενικός Δείκτης Τιμών κατά τη σημερινή συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Ο συνολικός τζίρος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 48,75 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με μηδενική μεταβολή, ενώ ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση 0,85%.

Στους επιμέρους κλαδικούς δείκτες, επικράτησαν μεικτά πρόσημα. Τα υψηλότερα κέρδη κατέγραψαν οι δείκτες Προσωπικών και Οικιακών Προϊόντων (+4,07%) και Κοινής Ωφέλειας (+2,41%).

Στον αντίποδα, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι δείκτες Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (-6,38%), Τεχνολογίας (-3,88%) και Τροφίμων και Ποτών (-3,73%).

Από τις 153 μετοχές που διακινήθηκαν, 56 έκλεισαν με άνοδο, 75 υποχώρησαν και 22 παρέμειναν αμετάβλητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.