Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Άθλια προπαγάνδα και λασπολογία από ΑΥΓΗ, ΣΥΡΙΖΑ και left.gr κατά εκπαιδευτικού, τον οποίο κατηγορούν ως ναζιστή!

Κατεβάστε μέσω του planet-greece ολόκληρο το βιβλίο

Σε νέα αθλιότητα οδηγήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και η εφημερίδα του κόμματος ΑΥΓΗ, καθώς και όλα τα μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν το κόμμα, όπως το left.gr. Παραποίησαν ιστορικό βιβλίο για να εκθέσει τον συγγραφέα του ως δήθεν Ναζιστή...



Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» σε σημερινό της άρθρο με τίτλο «Ένας υμνητής του Χίτλερ, σύμβουλος της κυβέρνησης για την ιθαγένεια» καταγγέλλει ότι ο Ιωάννης Κωτούλας, αποσπασμένος στο γραφείο του υπουργού αναπληρωτή Εσωτερικών για την ιθαγένεια Χαράλαμπου Αθανασίου είναι υμνητής του ναζισμού και του Χίτλερ.

Όπως αναφέρει η «Αυγή», αλλά και το left.gr ο κ. Κωτούλας είναι εκπαιδευτικός ο οποίος με το ΦΕΚ υπ'αριθμ. 447 της 25ης Σεπτεμβρίου του 2012 αποσπάστηκε στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού κ. Αθανασίου. Ωστόσο ο εν λόγω σύμβουλος, σύμφωνα με την εφημερίδα, όπως φαίνεται στο έργο του «Η Ανοδος του Γ' Ράιχ» αποτελεί υμνητή του ναζισμού.

Σαφώς και δεν ισχύουν τα παραπάνω, καθώς πρόκειται για μια νέα αθλιότητα της ΑΥΓΗΣ και του left.gr, αφού όπως προκύπτει παραποίησαν το Ιστορικό βιβλίο για να εκθέσει τον συγγραφέα ως δήθεν ναζιστή.

Οι αναφορές του left και της ΑΥΓΗΣ περί υμνητή του Χίτλερ, δεν αφορά κείμενο του συγγραφέα, αλλά κείμενο σε εισαγωγικά του ΖΑΚ ΕΛΛΥΛ σελ 143 -144 που παραπέμπουν στην παραπομπή 65 !!! Αυτό το κείμενο του ΖΑΚ ΕΛΛΥΛ η ΑΥΓΗ, το LEFT και ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ το χρέωσαν στον Κοτούλα, λέγοντάς τον "υμνητή του ΝΑΖΙΣΜΟΥ!!!

Πάλι καλά που δεν του χρέωσαν απευθείας παραπομπή σε κείμενο του Χίτλερ!!!

Δείτε ολόκληρο το ΒΙΒΛΙΟ: Η άνοδος κι η πτώση του Γ' Ράιχ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Καιρός να καταλάβει ο κόσμος τον βρώμικο ρόλο που διαδραματίζουν ΚΑΙ τα κόμματα της αριστεράς εξαπατόντας τον κόσμο με φωτομοντάζ και προπαγάνδα για να κερδίσουν ψήφους! Δυστυχώς όσοι βρίσκονται μέσα στη βουλή παίζουν ένα πολύ καλό θέατρο κλέφτες και αστυνόμοι και τρώνε πίσω από τις πλάτες του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.