Σάββατο 18 Μαΐου 2013

"Πόρνες" πολυτελείας με κασέ 4.000 ευρώ τη βραδιά!


Συνοδοί πολυτελείας με αμοιβή που αγγίζει μέχρι και τα 4.000 ευρώ τη βραδιά έχουν κατακλύσει τις Κάννες, με αφορμή το διάσημο Φεστιβάλ των Καννών, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε εκατοντάδες εύπορους πελάτες....



Οπως αποκάλυψε σε δημοσιογράφο του περιοδικού «The Hollywood Reporter» ένας 48χρονος Λιβανέζος, ονόματι Νάχα, στο εν λόγω θέρετρο είναι αγκυροβολημένα καμιά τριανταριά με σαρανταριά γιοτ πλουσίων και διάσημων απ' όλο τον κόσμο.

«Το τι συμβαίνει σε κάθε φεστιβαλικό δεκαήμερο των Καννών ξεπερνάει τη φαντασία ακόμα και των πιο διάσημων συνοδών πολυτελείας. Κάθε γιοτ είναι "φορτωμένο" με τουλάχιστον δέκα πανέμορφα κορίτσια. Μοντέλα, αλλά και "συνοδοί". Από παντού. Κυρίως από Λονδίνο, Παρίσι, Βενεζουέλα, Βραζιλία, Μαρόκο, Ρωσία», αποκαλύπτει.

Ο ίδιος, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος, συνελήφθη τον Αύγουστο του 2007, με την κατηγορία ότι ήταν προαγωγός, ύστερα από εισβολή αστυνομικών σε σουίτα του «Κάρλτον», και κατέληξε για 11 μήνες σε φυλακές της Γαλλίας.

Ο Νάχα, αν και ο ίδιος το αρνείται, υπήρξε κάτι σαν κουβαλητής κοριτσιών του Μοατεσέμ Καντάφι, του επονομαζόμενου και Playboy της φαμίλιας του «μονάρχη» πατρός του.

Τα κορίτσια, κάθε είδους και κάθε εθνικότητας, με την προϋπόθεση, φυσικά, να πληρούν τις καλύτερες σωματικές προϋποθέσεις, «λειτουργούν» και εξυπηρετούν εκατοντάδες πλούσιους πελάτες σε όλα τα σημεία του φεστιβάλ, από τα ξενοδοχεία και τα μεγάλα γραφεία μέχρι τα γιοτ και οπουδήποτε αλλού, λέει ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.