Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ: Τα Jumbo στην επίσημη ιστοσελίδα τους παρουσιάζουν τα Σκόπια ως "Μακεδονία" [ΦΩΤΟ]

Ε, ρε... μποϊκοτάζ που σας χρειάζεται

Ο κύριος Απόστολος Βακάκης, ο πρόεδρος της επώνυμης Αλυσίδας Jumbo, φαίνεται ότι μπρος στο κέρδος δε λογαριάζει τίποτα. Πολύ περισσότερο την χώρα στην οποία γεννήθηκε και μεγαλούργησε. Δείτε στο planet-greece τον επίσημο χάρτη, που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της επιχείρησής του, όπου βάφτισε τα Σκόπια... Μακεδονία!...



Ο χάρτης της εταιρείας παρουσιάζει που έχει ανοίξει καταστήματα, στην Ελλάδα αλλά και τα Βαλκάνια. Στα Σκόπια, λοιπόν, το όνομα της χώρας που έχει είναι το "Μακεδονία".

Η γραμματεία του "Jumbo" απαντάει σχετικά με το «Μακεδονία» αντί των Σκοπίων που εμφανίζει σε χάρτη της στην ιστοσελίδα της εταιρείας, τονίζοντας ότι την ευθύνη για την ψευδή ονομασία των Σκοπίων την έχει η εφαρμογή χαρτών της Google. Σ' αυτό έχουν δίκιο, όμως έχουμε ένα ακόμα ερώτημα, τα σημαιάκια που γράφουν Jumbo και είναι καρφιτσωμένα πάνω στο «Μακεδονία» κι αυτά η Google τα έβαλε εκεί; Δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν άλλους χάρτες; Ή μήπως δεν έχουν χρήματα, από τα 17,5 εκατ. ευρώ καθαρά κέρδη το 2012, ώστε να να προσλάβουν κάποιον άνθρωπο να τους φτιάξει τους χάρτες;



Μοναδική αντίδραση είναι το μποϋκοτάζ, μέχρι να το πάρουν απόφαση και να αποσύρουν τον προκλητικό χάρτη!

Επικοινωνήστε και διαμαρτυρηθείτε και με τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας : Τηλ.: (+30) 210 48.05.200
Fax.: (+30) 210 48.05.212
Email: jb@jumbo.gr


Αλήθεια, στην κυβέρνηση δεν ιδρώνει κανενός το αυτί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.