Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Γιατρός με 4 πολυτελή ΙΧ και 5.500 λίτρα λαθραίου πετρελαίου

Στην «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ πιάστηκε γιατρός στο Κιάτο Κορινθίας, ο οποίος όχι μόνο είχε τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα με πινακίδες Βουλγαρίας, αλλά και διέθετε δεξαμενές με 5,5 χιλιάδες λίτρα λαθραίου πετρελαίου για την κίνηση των οχημάτων του.
Οι άνδρες του ΣΔΟΕ...


 έκαναν έλεγχο στο σπίτι του γιατρού, βρήκαν τα αυτοκίνητα με τις ξένες πινακίδες και τα δέσμευσαν.

Επίσης, στο οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται το σπίτι του γιατρού εντοπίστηκαν τρεις πλαστικές δεξαμενές και μία μεταλλική δεξαμενή εντός της οικίας του. Συνολικά, οι δεξαμενές περιείχαν 5.500 λίτρα πετρελαίου (5.200 χρώματος γκρι-μαύρου και 300 χρώματος κόκκινου), ενδείξεις που οδηγούν σε λαθραίο πετρέλαιο ναυτιλίας για κίνηση των πιο πάνω αυτοκινήτων.

Εξάλλου, σε 39 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από συνεργεία του ΣΔΟΕ σε καταστήματα πώλησης τουριστικών ειδών στην Αθήνα γύρω από την περιοχή της Ακρόπολης, διαπιστώθηκαν παραβάσεις για μη έκδοση αποδείξεων με ποσοστό παραβατικότητας 33%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.