Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

40 χρόνια.... συνδικαλιστές στην ΕΣΗΕΑ... ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!


Αυτοί είναι οι συνδικαλιστές της ΕΣΗΕΑ, που εδώ και 10 χρόνια την εξουσιάζουν και την οδηγούν στα βράχια. Οι υπεύθυνοι της σημερινής κατάντιας των δημοσιογράφων και των αγώνων τους έχουν ονοματεπώνυμο. Είναι οι...




(κατά σειρά εμφάνισης στη φωτογραφία, από αριστερά προς τα δεξιά)

Νανά Νταουντάκη - επικεφαλής του ψηφοδελτίου "Μαχόμενοι Δημοσιογράφοι" (τρομάρα στις μάχες σας...)

Παναγιώτης Ράμμος - επικεφαλής του ψηφοδελτίου "Δημοσιογραφική Συνεργασία" (αρκεί ο συνεργαζόμενος να είναι ΚΚΕ...)

Δημήτρης Τσαλαπάτης - επικεφαλής του ψηφοδελτίου "Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων" (κι εμείς που νομίζαμε ότι οι δημοσιογράφοι ασκούσαν λειτούργημα και δεν ήταν μόνο για τα λεφτά....)

Δημήτρης Τρίμης - επικεφαλής του ψηφοδελτίου "Συσπείρωση Δημοσιογράφων - Δούρειος Ίππος" (γιατί κι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται τον δούρειο ίππο του για να αλώσει την ΕΣΗΕΑ....)

Χρήστος Κυρίτσης - επικεφαλής του ψηφοδελτίου "Δημοσιογράφοι για τη δημοσιογραφία" (40... χρόνια συνδικαλιστής και "κολλητός" του... αθάνατου Σόμπολου)



ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.