Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΠΟΣΠΕΡΤ για τις πανελλαδικές εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα


Αδύνατη είναι σύμφωνα με την ΠΟΣΠΕΡΤ η αδιάβλητη μετάδοση των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων στα ειδικά μαθήματα, οι οποίες ξεκινούν αύριο....

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού της ΕΡΤ κάνει γνωστό ότι "μόνο η πλήρης λειτουργία του δικτύου της ΕΡΤ μέσω γραμμών VBI μπορεί να διασφαλίσει την αδιάβλητη μετάδοση των θεμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων στα ειδικά μαθήματα".

"Οι τεχνικοί της ΕΡΤ και του ΟΤΕ", προσθέτει η ανακοίνωση, "ενημερώνουν το Υπουργείο Παιδείας ότι οποιοσδήποτε εναλλακτικός τρόπος, όπως για παράδειγμα μέσω modem, δεν διασφαλίζει την ταυτόχρονη και κρυπτογραφημένη μετάδοση των θεμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων".

Καταλήγοντας η ΠΟΣΠΕΡΤ σημειώνει ότι η ΕΡΤ παραμένει ανοιχτή και συνεχίζει να παρέχει στον Έλληνα πολίτη τις υπηρεσίες, που πάντα προσέφερε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.