Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Κουτσούμπας: Αρχή ενός νέου κατήφορου οι εξελίξεις στην ΕΡΤ

Την αντίθεσή του στο κλείσιμο της ΕΡΤ επανέλαβε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από τη Λάρισα.

Την ίδια στιγμή, κατηγόρησε την κυβέρνηση για αυταρχισμό, αφού...


 όπως δήλωσε δημιουργεί προβλήματα στη μετάδοση του σήματος της ΕΡΤ από τον 902, βάζοντας την DIGEA να ρίξει το σήμα της ψηφιακής τηλεόρασης.

Ο κ. Κουτσούμπας υποστήριξε ότι πρόκειται για την αρχή ενός νέου κατήφορου και σημείωσε πως το ΚΚΕ κατέθεσε σήμερα στη Βουλή τροπολογία για την κατάργηση της κατάπτυστης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

Η κυβέρνηση, πρόσθεσε, δεν είναι μόνη της τονίζοντας πως ακόμη και εκείνα τα κόμματα που της ασκούν κριτική για καθυστερήσεις και αναποτελεσματικότητα, για κακοδιαχείριση, στηρίζουν απόλυτα τις στρατηγικές της επιλογές που είναι επιλογές του ελληνικού κεφαλαίου.

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα, η κριτική των άλλων κομμάτων και ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση γίνεται από την ίδια αφετηρία. Όλοι μαζί, συνέχισε, παίζουν το παιχνίδι της παραπλάνησης του λαού, ότι μέσα από την όποια «ανάκαμψη» θα υπάρχει και γι αυτόν ένα ξεροκόμματο.

«Αν ο ένας συμπαθεί περισσότερο τη συνταγή του ΔΝΤ και ο άλλος της συνταγή της Ευρωζώνης, η ουσία για το λαό δεν αλλάζει. Και η ουσία είναι ότι με όποια συνταγή μαγειρευτεί και από όποια κυβέρνηση, όπως κι αν ονομαστεί– δεξιά, αριστερή, συνεργασίας, εθνικής σωτηρίας – όπως κι αν μαγειρευτεί η καπιταλιστική ανάκαμψη, όσο καρυκεύματα και να της βάλεις, πάλι για το λαό θα είναι δηλητήριο, θα είναι φαρμάκι», παρατήρησε.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.