Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Σοκάρει η Μαρινέλλα: "Η κόρη μου είχε ΚΑΡΚΙΝΟ και έμεινε ΓΟΥΛΙ από τη χημειοθεραπεία!"


Για πρώτη φορά, η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου μιλάει για τις δύσκολες ώρες που πέρασε, όταν η κόρη της Τζορτζίνα νόσησε από καρκίνο του μαστού...

«Τον πρόλαβε στο δευτερόλεπτο, μπορώ να πω, της εμφάνισής του. Το κοριτσάκι μου!» δηλώνει η Μαρινέλλα και συνεχίζει: «Δόξα τον Πανάγαθο... Έχω ένα παιδί απίθανο, ο Θεός να την έχει γερή. Αντιμετώπισε αυτή την κατάσταση σαν να μην τρέχει τίποτα. Έμεινε για ένα διάστημα γουλί από τη χημειοθεραπεία.

Μια πανέμορφη κούκλα χωρίς μαλλιά. Έτσι κυκλοφορούσε -με το κεφάλι ξεσκέπαστο. Της πηγαίνανε οι φίλες της σκουφάκια, φουλάρια, μαντίλια... όταν κάποια της πήγε και μια περούκα, είπε γελώντας: «Πάτε καλά; Βρε, άει στο διάολο που θα βάλω περούκα» αποκάλυψε στη real.

gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.