Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: “Μη χρησιμοποιείτε πιστωτικές κάρτες”!


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε αντίθεση με την «φιλελεύθερη οικονομία» που εφαρμόζει στην οικονομική του πολιτική τώρα καλεί τους Τούρκους να μην χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες καθώς με τη χρήση τους βοηθούν «το λόμπι των επιτοκίων»!...

« Λέτε όλοι για τις πιστωτικές κάρτες. Πληρώνετε τόκους σε αυτές. Αυτά τα χρήματα τα πληρώνει ο φτωχός ο λαός. Παίρνει μια κάρτα και μετά πριν το τέλος του μήνα του τελειώνουν τα χρήματα για τόκους και τα υπόλοιπα των λογαριασμών. Παίζουν μεγάλο παιχνίδι και πρέπει να το χαλάσουμε το παιχνίδι τους. Αν το κάνουμε αυτό τότε οι τράπεζες θα χάσουν τα έσοδα αυτά», δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός κατήγγειλε ότι μία ιδιωτική τράπεζα, την οποία δεν θέλησε να κατονομάσει, εξασφαλίζει ετησίως από τις πιστωτικές κάρτες (μόνο από τέλη και προμήθειες, χωρίς καν να υπολογίζονται οι τόκοι) κέρδη 600 εκατ. λιρών – όσο οι κρατικές Ziraat, Halk και Vakıf μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.