Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Νεκρός ο αδίστακτος Αλβανός δραπέτης, Μάριον Κόλα

Οι εντολές που έχουν οι αστυνομικοί είναι σαφείς. "Σκοτώστε τους. Εκτός κι αν ζητήσουν να παραδοθούν". Τα ξημερώματα, τους εντόπισαν με θερμικές κάμερες στη Βροσύνα. Σήμερα που είναι το μνημόσυνο του αστυνομικού που ο Κόλα και οι άλλοι δραπέτες σκότωσαν στο Δίστομο, σήμερα έχασε τη ζωή του στη μάχη με τους αστυνομικούς. Όλες οιο λεπτομέρειες στο planet-greece...



Από τους πυροβολισμούς νεκρός έπεσε ο Μάριον Κόλα, ενώ ο συνεργός του Ιλίρ Κούπα κατόρθωσε να ξεφύγει.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο επικίνδυνους Αλβανούς, σε πολύ κοντινό σημείο από εκεί που είχαν χαθεί τα ίχνη τους μετά τον εντοπισμό τους από τις θερμικές κάμερες, στη Βροσύνα, από την πλευρά της Θεσπρωτίας. Ήταν πεζοί και όταν κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς έγινε πραγματική μάχη.

Από την ανταλλαγή των πυροβολισμών τραυματίστηκε στο πόδι ένας αστυνομικός, ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στα Ιωάννινα.

Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Κούπα.

Πριν από δύο εβδομάδες οι δύο Αλβανοί δραπέτες των φυλακών είχαν φθάσει μέχρι την περιοχή του Σουλίου, αφού προηγουμένως είχαν κλέψει τρία αυτοκίνητα. Ωστόσο, δεν κατόρθωσαν να περάσουν στην Αλβανία, καθώς είχε στενέψει γύρω τους ο αστυνομικός κλοιός.

Μάριον Κόλα: "Ή θα σας σκοτώσω ή θα με σκοτώσετε"

Οι φονικές διαθέσεις του σκληρού κακοποιού Μάριον Κόλα είχαν φανεί από το 2010, όταν είχε συλληφθεί από αστυνομικούς στον Βύρωνα για ληστείες τραπεζών.

«Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που με πιάνετε. Την επόμενη φορά ή θα σας σκοτώσω ή θα με σκοτώσετε», είπε στον αστυνομικό που τον συνέλαβε.

Από την απόδρασή του και μετά έχει δολοφονήσει δύο ανθρώπους στην Ελλάδα, την 25χρονη Κατερίνα στα Ίσθμια και τον 38χρονο αστυνομικό της Ασφάλειας Λιβαδειάς, ενώ σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη..

Μάλιστα ήταν επικηρυγμένος και στην Αλβανία, από τις οικογένειες δύο ανδρών τους οποίου είχε δολοφονήσει την δεκαετία του 1990.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.