Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΔΕΙΤΕ: Αυτός είναι ο 19χρονος Θανάσης που σκοτώθηκε πηδώντας από το τρόλεϊ [ΦΩΤΟ]


Δραματική έκκληση από την οικογένειά του στους αυτόπτες μάρτυρες: Μιλήστε, πείτε την αλήθεια όσοι γνωρίζεται πώς πέθανε το παιδί μας!...



Έκκληση στους αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν στην αστυνομία όσα διαδραματίστηκαν στο μοιραίο τρόλεϊ, απευθύνει η οικογένεια του 19χρονου Θανάση Καναούτη, η οποία ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε το παλικάρι της.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 19χρονου. «Εάν υπάρχει κάποιος μάρτυρας πρέπει να πει τι έγινε μέσα στο τρόλεϊ, ας προσέλθει να μάθουμε κι εμείς την αλήθεια. Κανείς δεν το πιστεύει. Τι να πιστέψουμε; Ότι στα καλά καθούμενα για 1 ευρώ αφαιρείται μια ζωή; Ποιος μπορεί να το πιστέψει αυτό;» λέει.

Ζητώντας απαντήσεις για τον άδικο και ξαφνικό χαμό του παιδιού τους, οι γονείς φέρονται αποφασισμένοι να προσφύγουν στη δικαιοσύνη.


Σοκαρισμένοι είναι οι γνωστοί και οι φίλοι του 19χρονου Θανάση, οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης.

Μιλώντας με γείτονες του 19χρονου, όλοι ανέφεραν ότι ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, πάντα ευγενικό που ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα για το παραμικρό.
Ο Θανάσης σπούδαζε σε τεχνικό λύκειο και έκανε όνειρα για τη ζωή που δυστυχώς έληξε τόσο άδοξα.

Το χρονικό του τραγικού συμβάντος

Το βράδυ της Τρίτης, ο 19χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μαζί με την κοπέλα του και μία φίλη της, ανέβηκε στο τρόλεϊ, στην στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Στην επόμενη στάση, στην Παναγή Τσαλδάρη, μπήκε στο τρόλεϊ ελεγκτής και του ζήτησε εισιτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες του eurospy.gr, ο ελεγκτής ζήτησε από τον νεαρό το εισιτήριό, αλλά εκείνος του απάντησε ότι δεν είχε, προσθέτοντας ότι δεν είχε λεφτά ούτε για να πληρώσει το πρόστιμο.

Τότε, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ελεγκτής τον προειδοποίησε ότι «ή μου δίνεις την ταυτότητα σου ή σε πάω στο τμήμα τώρα». Από την πλευρά του ο νεαρός φέρεται να του απάντησε ότι δεν είχε μαζί του την ταυτότητά του και συνέχισε λέγοντας: «είμαι άνεργος, αλήθεια σου λέω. Και οι γονείς μου δεν έχουν δουλειά. Είμαστε σε τραγική κατάσταση».

Σύμφωνα με τους επιβάτες, ακολούθησε έντονη λογομαχία μεταξύ του νεαρού και των ελεγκτών αλλά και του οδηγού του τρόλεϊ. Κάποιοι από τους επιβάτες μάλιστα πήραν το μέρος του νεαρού ζητώντας από τους ελεγκτές να μην το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα για ένα ευρώ!

Την ώρα της αναταραχής και πάντα σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός ξαφνικά, πάτησε το κουμπί κινδύνου, άνοιξε την πόρτα ενώ το τρόλεϊ ήταν εν κινήσει και πήδηξε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.