Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

"Η τρόικα πιέζει για μειώσεις μισθών 32% στο λιανεμπόριο"


Για πιέσεις της τρόικας να μειωθούν κατά 32% οι μισθοί στο λιανεμπόριο έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης...




Ότι η τρόικα πιέζει για μειώσεις μισθών στο λιανεμπόριο της τάξης του 32% επισήμανε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης.

"Προσπαθώ να σώσω την κλαδική σύμβαση", υπογράμμισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στην πρότασή του για μείωση στους μισθούς των εμποροϋπαλλήλων κατά 13%.

Με την πρόταση του Βασίλη Κορκίδη, ο εισαγωγικός μισθός ενός εμποροϋπαλλήλου θα μειωθεί από 863 σε 751 ευρώ.

"Δεν πρόκειται να γίνει δεκτή μια τέτοια πρόταση", απάντησε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θάνος Βασιλόπουλος, ενώ ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς προωθεί συμβιβαστική λύση με μειώσεις μισθών λίγο κάτω από 10%.

"Αν θέλουν οι εμποροϋπάλληλοι ας υπογράψουν με τους εστιάτορες, ας υπογράψουν με την ΓΣΕΒΕΕ", σχολίασε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.