Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Ποια είναι τα πιο περίεργα πράγματα που μας φέρνουν σε...οργασμό;;;


Δεν χρειάζεται να έχεις ερωτικό σύντροφο για να έρθεις σε οργασμό. Όχι βέβαια πως αν είχε θα ήταν και άσχημα, αλλά να υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να ακούσεις τον Big O! να έρχεται. Το φάκελο παρακαλώ για να ξεκινήσουμε...τη δουλειά. Η σοκολάτα



Και όμως κυρίες μου δεν είναι καθόλου κλισέ, μύθος, ψέμα (πείτε όπως θέλετε) το ότι ένα κομμάτι καλής σοκολάτας μπορεί να σε κάνει να πιάσεις τις ίδιες ψηλές με αυτές που πιάνεις στο κρεβάτι. Η σοκολάτα περιέχει φαινυλαιθυλαμίνη, η οποία σε υψηλά επίπεδα προκαλεί αισθήματα έλξης και ενθουσιασμού και λειτουργεί διεγείροντας τα κέντρα ευχαρίστησης του εγκεφάλου. Φέρτε μου μία υγείας τώρα.
Η μουσική

Ο Daniel Levitin, ήταν μουσικός παραγωγός και είχε συνεργαστεί με διάφορους μεγάλους καλλιτέχνες, όπως ο Stevie Wonder και ο Chris Isaak. Όμως πλέον ο Levitin είναι και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο McGill στο Μόντρεαλ και συγγραφέας του βιβλίου "This is your brain on music: the science of ahuman obsesion". Μέσα λοιπόν σε αυτό το βιβλίο, μεταξύ άλλων, ο Daniel εξηγεί πως οι περιοχές εκείνες του εγκεφάλου που ενεργοποιούνται όταν ακούμε μουσική είναι οι ίδιες με αυτές που ενεργοποιούνται όταν κάνουμε άλλα πράγματα τα οποία απολαμβάνουμε πάρα πολύ, όπως για παράδειγμα να ερχόμαστε σε οργασμό. Γι αυτό την επόμενη φορά που θα δεις τη μητέρα σου σε έξαλλη κατάσταση νοσταλγίας ακούγοντας τη μουσική των νεανικών της χρόνων, άφησε την να το ζήσει λίγο.
Η yoga

Στη Νέα Υόρκη, γυναίκα η οποία θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, αλλά να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο αυτό που βίωσε, μίλησε στο Daily Beast για τον οργασμό που βίωσε σε στούντιο yoga. "Ήμουν καθισμένη στο λωτό, συγκεντρωμένη στην αναπνοή μου και στο να σηκώνω τους μύες του πυελικού εδάφους μου", είπε. Δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένη γι αυτό που θα ακολουθούσε όταν ο δάσκαλος πίεσε το σώμα του στην πλάτη της και συγχρόνισε την αναπνοή του με τη δική της, ανασηκώνοντας τα πλευρά της καθώς εκείνη ενέπνεε και πιέζοντας του μηρούς της καθώς εξέπνεε. "Ανατρίχιασα ολόκληρη. Κάνει θαύματα το mula bandha κορίτσια.
O Bradley Cooper



Ήταν να μην τον δούμε στο Hangover και να μην τον ξαναδούμε στο Silver Linings Playbook. Αυτό το αγόρι με τα καστανόξανθα μαλλιά και τα γαλάζια μάτια είναι ο λόγος που τρέχουμε σαν τρελές στο περίπτερο βραδιάτικο να πάρουμε έναν κουβά παγωτό. Είναι αυτός που φανταζόμαστε καθώς μία κουταλιά γεμάτη γλυκές θερμίδες λιώνει στο στόμα μας. Δεν θέλουμε κανέναν άλλο. Μόνο εσένα Bradley. Και άσε επιτέλους αυτή την ξερακιανή Suki. Έλα θα σε αφήνουμε να βλέπεις και τένις χωρίς να σου μιλάμε.
Η γυμναστική

Όχι, δεν μας βάρεσε η ζέστη. Καλά είμαστε. Νέα μελέτη του Κέντρου Προαγωγής της Σεξουαλικής Υγείας του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα αποκάλυψε πως πολλές γυναίκες έχουν οργασμό εξαιτίας της γυμναστικής. Σύμφωνα με την έρευνα τέσσερις στις δέκα γυναίκες έχαν βιώσει ερωτική ικανοποίηση ή οργασμό στη διάρκεια της γυμναστικής τουλάχιστον 11 φορές στη ζωή τους. Συγκεκριμένα το 45% των γυναικών που έχουν έρθει σε οργασμό μέσα στο γυμναστήριο, είπαν πως τον ένιωσαν κατά τη διάρκεια κοιλιακών. Κορίτσια γρήγορα το στρωματάκι και πάμε πέντε σετ των 12.
Η σκέψη

Η Mary Roach είναι sex writer και στο βιβλίο της "Bonk" μίλησε με διάφορες γυναίκες, οι οποίες τις εξομολογήθηκαν πώς μπορούν να έρθουν σε κορύφωση μόνο με τη σκέψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.