Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Οι διακοπές του Τζίμη Πανούση με την οικογένειά του στην Άνδρο [ΦΩΤΟ]


Στην Άνδρο βρέθηκε για μερικές μέρες χαλάρωσης ο Τζίμης Πανούσης. Γνωστός για το χαμηλών τόνων προφίλ του σε ό,τι αφορά κυρίως τις οικογενειακές του στιγμές, ο καλλιτέχνης επέλεξε....




μια παραλία, όπου βρίσκονταν ελάχιστοι λουόμενοι, ώστε να απολαύσει ανενόχλητος το μπάνιο παρέα με την κόρη και τη σύζυγό του.

Ο φωτογραφικός φακός του Hello εντόπισε τον Τζίμη Πανούσης στο πλευρό της συζύγου και της κόρης του να φοράει σανδάλι, μπλούζα με δράκο και χρωματιστό καπέλο την ώρα που έφευγαν από την παραλία. Ο ίδιος μαζί με την οικογένειά του θα συνεχίσουν για λίγες ημέρες ακόμη τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο κυκλαδίτικο νησί.




1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΤΥΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ?ΙΣΩΣ Η ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΟΜΩΣ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΑΝΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.