Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Με όλο το σεβασμό στο παλληκάρι,αλλά ακούσαμε πλέον τα πάντα.Τώρα λένε ότι το έπσρωξαν!!!

Όποιος σέβεται τη μνήμη του καλό είναι να μην παρασύρεται και να λέει ότι θέλει ,προκαλώντας ύποπτες σκέψεις σε βάρος της οικογένειά του.Και ο νοών νοήτω.
Νέα δεδομένα στην υπόθεση του 19χρονου που έχασε τη ζωή πέφτοντας από το τρόλεϊ στο Περιστέρι προσπαθεί...


 να δημιουργήσει  η δήλωση της δικηγόρου της οικογένειας του νεκρού Θανάση Καναούτη. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ η κυρία Αρετή Παναγιώτου υποστήριξε ότι κάποιος έσπρωξε τον άτυχο νεαρό έξω από το τρόλεϊ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Περιστέρι.

«Φαίνεται ότι κάποιος τον έσπρωξε, έπεσε με την πλάτη και έσπασε τον αυχένα του», δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας. Παράλληλα, η κυρία Παναγιώτου τόνισε ότι «πιστεύω ότι θα αποδοθεί η δικαιοσύνη και σημαντικό ρόλο θα παίξουν η ιατροδικαστική ερευνά και η πραγματογνωμοσύνη... Ας αφήσουμε το θέμα να λυθεί στο φυσικό του χώρο».




«Το σημαντικότερο για εμάς είναι το τι θα δείξει νεκροψία, δηλαδή κατά πόσο στο σώμα του παιδιού υπάρχουν σημεία και στοιχεία που δείχνουν, αποδεικνύουν πάλη και βία, και ώθηση του παιδιού για πέσει από το τρόλεϊ και σίγουρα ένα δεύτερο στοιχεία που θα πρέπει να παίξει τον σημαντικότερο ρόλο είναι η πραγματογνωμοσύνη πάνω στο τρόλεϊ, στο όχημα που θα δείξει εάν το παιδί από μόνο του άνοιξε την πόρτα ή αν κάποιος άλλος άνοιξε την πόρτα και το παιδί έφυγε προς τα έξω», είπε σε νεώτερες δηλώσεις της στο Mega η δικηγόρος.

«Θερμή παράκληση από όλους και από εμένα την ίδια σαν λειτουργός της δικαιοσύνης και τον εισαγγελέα ο οποίος έχει διαβιβάσει την δικογραφία για περαιτέρω έρευνα, όποιος γνωρίζει κάτι για την υπόθεση, όποιος ήταν παρών στο περιστατικό να πάει στην τροχαία να καταθέσει και από εκεί και πέρα η κατάθεση του καθενός μεμονωμένα θα εκτιμηθεί αναλόγως. Γιατί το θέμα εδώ είναι να αποδοθεί η δικαιοσύνη. Δεν θα έχουμε σκοπό να επιρρίψουμε ευθύνες εάν δεν υπάρχουν πραγματικά ευθύνες του ελεγκτή και του οδηγού. Η οικογένεια θέλει πραγματικά να αποδοθούν οι ευθύνες εφόσον υπάρχουν στα συγκεκριμένα άτομα», επισήμανε.

Συγκλονιστική είναι την ίδια στιγμή και η μαρτυρία αυτοπτών μαρτύρων οι οποίοι μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό «EXTRA». Ο κ. Νίκος Καταλιός ο οποίος επέβαινε στο τρόλεϊ και κατά πληροφορίες προσπάθησε να χωρίσει τον ελεγκτή από τον 19χρονο κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού τους μέσα στο τρόλεϊ, είπε ότι ο εθελοντής ελεγκτής Ν.Π χειροδίκησε εναντίον του Θανάση Καναούτη.

«Το εξευτέλισαν, το προσβάλανε, του άσκησαν πίεση» είπε ο κ. Καταλιός και πρόσθεσε ότι ο ελεγκτής τράβηξε το μπλουζάκι του 19χρονου Θανάση. «Το παιδί το δολοφονήσανε, το σπρώξανε έξω το παιδί».

Μένει να δούμε αν ο κ.Καταλιός θα πάει να καταθέσει τα ίδια όταν και αν τον φωνάξει ο εισαγγελέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.