Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Βρήκαν μολότοφ σε πεζοδρόμιο στη Θεσσαλονίκη [ΦΩΤΟ]


Κουκουλοφόροι ετοιμάζονταν... για πόλεμο; Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο που αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη εντοπίζουν καβάτζα με μολότοφ. Προχθές βρήκαν μολότοφ κρυμμένες μες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, χθες το πρωί...



διερχόμενος πολίτης κάλεσε στο Κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και ανέφερε την ύπαρξη υπόπτων αντικειμένων σε πεζοδρόμιο, επί της οδού Εθνικής Αμύνης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Άμεσα μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί των Τμημάτων Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος και Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για 13 βόμβες μολότοφ, αποτελούμενες από γυάλινες φιάλες με εύφλεκτο υγρό και προσαρμοσμένο τεμάχιο υφάσματος στο στόμιο της κάθε φιάλης.
Ανωτέρω κατασκευές κατασχέθηκαν από το Τμήμα Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος, το οποίο και διενεργεί προανάκριση σχετικά με την διερεύνηση της υπόθεσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.