Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Η Τατιάνα Στεφανίδου στο Mega;

Ρε πώς αλλάζουν οι καιροί...

Κάποτε το όνομα "Τατιάνα Στεφανίδου" ήταν συνώνυμο του χειρίστου είδους της "κίτρινης" δημοσιογραφίας. Και βέβαια μην ξεχνάμε δηλώσεις μεταξύ τυρού και αχλαδίου, του διευθυντή ειδήσεων του Mega, ότι η εν λόγω παρουσιάστρια μόνο έξω από τη Μεσογείων μπορεί να περάσει. Όμως όλα αυτά φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν...



Έναν «άσο στο μανίκι του» κρύβει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το περιοδικό «Λοιπόν», το Mega για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και συγκεκριμένα για την πρωινή του ζώνη.
Σύμφωνα με το περιοδικό, η Τατιάνα Στεφανίδου αποτελεί για τους ιθύνοντες του καναλιού την καταλληλότερη για τη συγκεκριμένη θέση καθώς έχει μεγάλη εμπειρία τόσο στην ειδησεογραφία όσο και στις ψυχαγωγικές εκπομπές.


Φυσικά, η Τατιάνα Στεφανίδου είναι, αν ισχύει το δημοσίευμα, μία μόνο από τις επιλογές που έχουν σκεφτεί οι υπεύθυνοι του Mega, οι οποίοι από τη μέρα που ανακοινώθηκε η αναπάντεχη μεταγραφή του ζεύγους Λιάγκα- Σκορδά στον ΑΝΤ1, έχουν έρθει σε επαφή με πολλά διαφορετικά πρόσωπα, προκειμένου να εντοπίσουν ανάμεσα σε αυτά τους ιδανικούς αντικαταστάτες του επιτυχημένου τηλεοπτικού διδύμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.