Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Planet-GREECE: Δεν μας λυγίζουν. Είμαστε ακόμα ζωντανοί!


Εδώ και τρεις ημέρες, το planet-greece δέχεται ανηλεή επίθεση από κάποια "κέντρα" που πιστεύουν ότι εν μέσω θερινής ραστώνης θα μπορέσουν να μας φιμώσουν και να κατεβάσουν τη σελίδα του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ανεξάρτητου και έγκυρου blog ενημέρωσης. Εκτός από τον...




blogger της Google, που παρουσιάζει πολλά προβλήματα, έχουμε και κάποιους "δήθεν χάκερ" που βρήκαν την ευκαιρία να εξαπολύσουν ακόμη και "παιδικού τύπου" DDOS επιθέσεις, προκειμένου να μας κατεβάσουν. Κι όμως, παρά τα προβλήματα.... ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

Το planet-greece ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ. Μπορεί να μην έχουμε την πυκνή ροή ενημέρωσης. Όμως έστω και με προβλήματα, σεβόμενοι την εμπιστοσύνη των άνω 25.000 πολιτών που καθημερινά μας επισκέπτονται, συνεχίζουμε ακόμη πιο παθιασμένοι.

Είμαστε εδώ, δεν μας λυγίζουν, είμαστε και θα παραμείνουμε ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

Η Ομάδα Διαχείρισης του planet-greece.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.